Veronica Wallgren

2 års trots eller stark vilja?
Vi har kommit in i en minst sagt spännande period och jag känner att det driver mig till vansinne vissa gånger. Eric har kommit in i en period där han testar oss väldigt mycket och härom dagen hade vi så många konflikter och arga diskussioner med varandra så jag ville bara få och stänga om mig och gråta. 
Saker vi har konflikter om nu 
- man får inte äta glass till frukost (och vid ett nej slänger sig Eric ner på golvet och skriker)
- man får inte äta glass hela tiden även om det är väldigt gott. Även här vid ett nej bryter han ihop. 
- man får inte slåss, Eric är inne i em period nu när jag säger till honom så slåss han och bara mot mig och inte sambon. 
- nattningen. Eric har kommit på att bråkar man tillräckligt mycket vid nattningen så kommer den andra föräldern och byter. Mitt tålamod klarar inte mer än 30 minuter bråk vid nattningen för jag vill att Eric ska få en mysig nattning så när jag inte orkar bråka mer ropar jag på sambon och vi byter. 
Mellan fajterna har vi väldigt mysigt och leker för fullt. Men så fort det blir en motgång så blir det bråk eller Eric bryter ihop och skriker. Hoppas gärna att denna perioden går över snart och vi försöker verkligen att undvika konflikterna så gott det går och komma på lösningar men det går inte alltid att undvika. 
Bjuder på en väldigt mysig bild från häromdagen när jag och Eric var i trädgården och lekte och grannkatten kom och hälsade på <3