Veronica Wallgren

Mini resa
Igår begav vi oss till Helsingborg som är en stad som vi fullkomligt älskar och brukar besöka lite då och då, speciellt på sommaren. Detta var första gången Eric var med (sist vi var i Helsingborg låg han i magen). Vi började med att checka in på hotellet och efter det blev det en promenad till Tropikariet. Som är ungefär som ett litet universum (ni vet det som finns i Göteborg). Där tittade vi på små apor, sköldpaddor, spindlar, hajar och klappade fiskar. Efter det blev det vila på rummet innan vi åt pizza på en italiensk restaurang. Helt magiskt gott! Eric bar helt slut så strax innan åtta gick vi en kvällspromenad längs havet och Eric checkade ut tio över åtta. 
En tidig kväll för Eric blev en tidig morgon så vid kvart i sex var han redo för att börja leka. Första gången på länge jag var vid frukosten strax efter sju. Sen blev det att packa ihop och checka ut för att sedan ta båten över till Helsingör. Där blev det lunch och bara gå runt och strosa i den mysiga staden. Älskar kullerstensstäder och danska ståder har verkligen den dår mysiga och charmiga utseendet. Efter ett par timmar i Helsingör tog vi båten tillbaka och åkte hem. En väldigt mysig liten resa. 
Kan avsluta med att säga att Eric är inne i en fantastisk (känn ironin) två års trots och driver oss vissa stunder till vansinne. Önskar att dessa dagarna hade bestått av mindre bråk mellan oss och mindre tillsägelser. Bråk om att man inte får sitta och kasta mat på restaurangen, inte gå upp på borden, inte bitas osv. Men det är en fas just nu och jag hoppas den försvinner snart. Men mellan dom bråken har vi fantastiskt mysigt och det bästa var häromdagen när sambon skulle lägga Eric för natten och jag säger god natt till Eric och Eric svarar ”god natt mamma, älskar dig”. Det var första gången han sa det och jisses vad hjärtat svämmade över. Jisses vad jag älskar dig <3