Veronica Wallgren

Produktiv start på dagen
När man är ledig och Eric vaknar vid sju hinner man med en hel del på förmiddagen. När Eric vaknar vill han gå upp med en gång och leka så vi gick upp och satte på kaffe och myste en stund i soffan innan han började leka. Vi vinkade av sambon som skulle jobba och fortsatte morgonmyset. När klockan var nio så åkte vi och tvättade bilen, gick in på apoteket och åkte till Mio. 
Eric tycker inte om sin spjälsäng lägger och blir alltid ledsen när vi lägger ner honom i den och stretar emot. Så spjälsängen har gjort sitt och det är dags för en ny säng. Tidigare har vi bara kunnat lägga ner Eric i sin säng och gått men det går inte nu så nu sitter vi bredvid spjälsängen och håller honom i handen tills han somnar. Så för alla i familjen kommer det bli mycket bättre med en annan säng. Då kan man lägga honom i sängen och lägga sig bredvid. Så i alla fall vi hade spanat in en växasäng på Mio som vi fastnade för. Vi valde en växasäng just för att det inte ska bli så stor skillnad storleksmässigt i början för Eric. Att den är liten och mysig och sen kan man dra ut den när han blir större. Så den beställde vi ihop med madrass och en förvaringslåda som man kan ha under sängen. Så om ca en vecka ska den komma, nu känner man verkligen att Eric har blivit stor. Om lite mindre än två veckor så fyller han 2 <3
Och klockan var bara halv elva när vi kom hem så då passade vi på att leka i trädgården innan det var dags för lunch. Nu sover Eric och jag ska passa på att fixa lite här hemma innan jag passar på och viöar också.