Veronica Wallgren

Helgen
Helgen springer förbi även om jag har varit hemma från jobbet nästan hela veckan med ryggskott. Ryggskottet är kvar men betydligt bättre så är tillbaka på jobbet på måndag. Men igår började jag dagen med soffmys med Eric medan sambon tog sovmorgon. Vid nio begav jag mig till Varberg för loppis. En står loppis som hålls en gång i halvåret och består enbart av barnsaker. Så brukar alltid få fyndat kläder till Eric. Och denna gången fick jag fyndat en hel del. Älskar när man kan fynda. Det är den enda loppisen som jag känner att jag måste åka på varje termin. Efter det när jag hade kommit hem begav sig sambon ut på en golfrunda och jag och Eric sov middag tillsammans (så underbart mysigt), åkte sedan och handlade och spenderade resten av eftermiddagen ute i trädgården. Eric körde sin fyrhjuling som han fullkomligt älskar och det blev en hel del lek även i lekstugan och bland alla bodar. 
Imorse var det min tur för sovmorgon, vi tar alltid varsin dag på helgen så båda får möjlighet att få sova lite längre. Eric är morgonpigg och man är glad om han sover till halv sju i alla fall. Det blev en timme i trädgården med trädgårdsskötsel och utelek innan lunch. Sen packade vi in oss i bilen och begav oss ut för att plocka svamp. Eric stortrivs ute och speciellt i skogen. Det blev en väldigt mysig stund i skogen med korvgrillning och svampplockning. En fantastiskt mysig helg helt enkelt. 
#1 - Veronica

Hej Veronica och tack för din kommentar! Kul med input från en pedagog. Vi bör nog prata med pedagogerna på fsk och berätta hur vi känner. Just nu vill jag inte lämna honom där för att jag får en så stark känsla av att de inte vill ha honom där. Och jag vet att han inte är ett "besvärligt" barn. Det är så många saker som spelar in och vi bör nog prata med dom. De kanske inte alls känner som vi, kanske inbillar jag/vi oss bara. Men men. Hoppas det löser sig. Förhoppningsvis kommer bebis snart så vi får 10 dagar hemma allihopa..

Svar: Jag förstår att du känner så och jag tycker det låter bra att ni tänker prata med dom. Så får dom veta hur ni känner pch hur ni upplever det. Hoppas det blir bättre ❤️
Veronica Wallgren