Veronica Wallgren

Lördagen
I fredags började Falkenbergs matdagar och som förra året skulle sambons syster stå på scen och laga mat. Så vid lunch åkte vi in till stan och såg henne laga fantastiskt god höstinspirerad soppa. Där stod hon och lagade mat och pratade med Lisa Lemke samtidigt. Väldigt häftigt och imponerande. Hela torget hade förvandlats till ett matmysigt torg fullt med bodar där man kunde handla godsaker från olika lokala försäljare och olika aktiviteter. Erics favorit var så klart den stora traktorn som stod på torget som man fick prova att sitta i. Överlycklig unge kan man säga. 
När det var sovdags för Eric åkte vi hem och efter lunch åkte jag och förnyade min skogarderob inför hösten. Två boots, ett par svarta och ett par bruna fick följa med. Boots är mina favoritskor under hösten. Under kvällen blev det middag och lek. Erics favorit just nu är att bygga en bil/buss/hus med sovkuddarna. 
Nu väntar kaffe och nyhetsmorgon. Sen beger vi oss till vallokalerna. Om det inte regnar allt för mycket blir det en tur till skogen och svampplockning. Och vi avslutar kvällen med valvakan. Hoppas ni får en härlig söndag och glöm inte att rösta.