Veronica Wallgren

Simskola
För tre veckor sedan var det Erics första gång på simskolan. Vi anmälde Eric i somras och tänkte att vi skulle ge det denna terminen för att se vad han tycker om det. Tycker han om det så fortsätter vi så klart, vantrivs han och inte vill åka dit tar vi en paus. Men de två första gångerna var Eric väldigt försiktig och tyckte att vissa saker var obehagliga. Och det är ju inte konstigt, han har ju inte gått på babysim eller liknande och har bara badat hemma, i havet, badhuset ibland osv. 
Men i fredags när det var tredje gången så vågade han mer och mer. Vågade ligga och flyta, försökte dyka från kanten sittandes mm och man blir så himla stolt. Alla övningar vågade han göra och det är kul att man kan se sån skillnad på vara tre gånger. Men på dom här tre gångerna har han ju kommit in i hur det fungerar och har hunnit smälta alla nya intryck. Vi har simskola på fredagar på eftermiddagen. Perfekt och väldigt mysigt avslut på veckan. 
Har ingen bild från simskolan så bjuder på en härlig eftermiddags bild där vi åt glass på Erics favoritplats. Han älskar att sitta på trappan ute och äta glass men just den dagen regnade det så då satt vi precis innanför dörren <3